Japanse koi

Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Japanse Koi kopen

Wilt u Japanse Koi kopen? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Als online groothandel van aquarium- en vijvervissen hebben wij altijd de Koi die u zoekt. Zo kunt bij ons kiezen uit veel verschillende soorten Koi vissen. Een Japanse Koi bestellen gaat bij ons snel en eenvoudig. Onze webshop is 7 dagen per week geopend; wij leveren doorgaans binnen enkele dagen.

 

Japanse Koi kopen: waar moet u rekening mee houden?

De Japanse Koi heeft een grote vijver nodig. Minimaal 150 cm diep en 1.000 liter water per Koi. Daarnaast is een krachtig filter ook noodzakelijk evenals extra zuurstof, want planten kun je alleen houden in zogenaamde drijvende planteilanden. De Koi eten de planten namelijk op. Veel Koi houders kiezen daarom voor een apart gelegen helofytenfilter. Dan heb je de voordelen van de biologische functie van planten, maar niet in dezelfde vijver als de koi.

 

Aquarium Japanse Koi

Bij Japanse koi vissen moet u opletten dat uw aquarium minsten 150 cm diep is met ongeveer 1.000 liter water per Koi.

 

Japanse Koi kopen prijs

Voordat u een Japanse Koi koopt wilt u natuurlijk weten wat een Japanse Koi kost?

De prijs van een Japanse Koi ligt tussen de €20 en €100.

 

Wat eet een Japanse Koi?

Zoals gezegd is een Japanse Koi dus van nature omnivoor. Dat betekent dat het dieet dus ook uit plantaardig materiaal bestaat. Koi zie je dan ook regelmatig snoepen van waterplanten, kroos, zweef alg of baardalgen op de vijverwand. Ook bijvoorbeeld zaden worden graag gegeten. Denk dan niet alleen aan graan maar ook aan de zaden van bijvoorbeeld gele lis die in de herfst in het water vallen! Maar het favoriete voedsel voor een Japanse Koi blijven toch kleine dierlijke organismen.

 

Heeft u vragen over de verschillende soorten? Of wilt u misschien advies ontvangen over welke soort Koi het beste vijver past? Mail dan gerust naar info@koicompagnie.nl. Wij reageren doorgaans binnen enkele dagen en helpen u graag met al uw vragen.

 

 

Koicompagnie: uw vijvervissen webwinkel

Bestel vandaag nog online uw vijvervissen. Een bestelling plaatsen gaat bij ons snel en eenvoudig. Wij hanteren tevens een snelle levertijd: u heeft uw Japanse Koi binnen slechts enkele dagen in huis. Wilt u ons eerst wat vragen stellen. Mailen kan naar info@koicompagnie.nl. Wij antwoorden binnen enkele dagen sturen, zodat u volledig geïnformeerd bent, voordat u besluit om een Koi bij ons te kopen.