verzending en bezorging

Dus je hebt je boodschappen gedaan; hoe lang zal het duren voordat u uw bestelling thuis kunt verwachten? Voor vissen en andere levende have geld: voor donderdag 20:00 besteld zaterdag geleverd, (vanwege extreme drukte België bijna wekelijks op dinsdag en of woensdag ) alle pakketjes die per post worden verzonden geld: dagelijks voor 17:00 besteld worden dezelfde dag nog op de post gedaan. Voor spoedbestellingen kunt u het beste contact opnemen met ons support team.

Hier zijn een paar dingen om rekening mee te houden terwijl u op uw bestelling wacht:
 • Wij verzenden in werkdagen. Maandag - vrijdag, met uitzondering van nationale feestdagen.
 • Vissen en levende have worden uitsluitend op zaterdag bezorgt.
 • Aquariumplanten worden wel eens nageleverd, wij willen alleen het beste van het beste versturen.
 • Vissen en andere levende have bezorgen wij uitsluitend met eigen chauffeurs, die weten hoe ze met vissen om moeten gaan.

Wanneer moet u contact met ons opnemen? Verwacht u zaterdag vissen en u heeft vrijdag om 18:00 nog geen telefonisch contact gehad met de chauffeur over de te verwachte aflevertijd. mocht onverhoopt iets niet goed zijn met uw bestelling bij aankomst breuk oid.
 1. Wat zijn de verzendkosten?

  Voor het laten bezorgen van vissen geld een tarief van €10,00 hiervoor brengt de chauffeur de vissen persoonlijk bij u aan huis (uitgezonderd de eilanden die tot aan de boot).Het laten bezorgen per koerier is alleen mogelijk bij orders meer dan €25,00, dit hoeven niet perse vissen te zijn, dat kan in combinatie met artikelen.

 2. Kan ik mijn bestelling volgen??

  We bezorgen de meeste pakketjes zelf. Een track en trace code is dan niet mogelijk. Alle pakketjes die per post worden verzonden krijgen wel een track en trace code, deze sturen wij per mail naar u toe.

 3. heeft de chauffeur wel eens vertraging?

  We doen ons uiterste best om op de afgesproken tijdstip bij u te zijn, maar helaas komen onvoorziene omstandigheden voor, hiervoor vragen wij u begrip.